keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Teknologia- ja ura messut

Kävimme Ramin kanssa tutustumassa erinäisiin yrityksiin ja uriin teknologia- ja ura messuilla torstaina: 14.11.2013.  Siellä näimme muun muassa seuraavat yritykset esiteltyinä: Metso, sofigate oy, Intel,Fujitsu, Learnware,Tampereen teknillinen yliopisto,Tredu,Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto,Tana Oy sekä John Deere. Näistä itse suosisin kesätöissä mieluiten oman alani yritystä eli tässä tapauksessa Metsoa joka kiehtoo minua muutenkin työpaikkana- ja yrityksenä. Vaikka metso onkin karsinut työntekijöitä niin silti yhä kiinnostaisi vierailla ihan luokankin kanssa kyseisessä tehtaassa.

Jatko-opinto mahdollisuuksia messuilla esitteli - ja tarjosi muun muassa Tredu, Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto sekä Tampereen teknillinen yliopisto. Lisää mielenkiintoa näissä toi se, että oman luokan pojat: Rene,Ville ja Juha olivat esittelemässä paikan päällä Tredua mikä oli mielestäni todella hämmentävä ilmestys, sillä en olisi ikinä uskonut kohtaavani heitä näissä merkeissä messuilla. Kuitenkin pojat tuntuivat hallitsevan työn ja ihmisiä riitti heidän ympärillään riittämiin.

Messut järjestettiin tampereen pakkahuoneella klo. 9-15 ja lähdimme Ramin kanssa sinne viime tipassa eli olimme paikalla noin. 14.15 ja ehdimme kiertämään alueen joka piti sisällään mitä mielenkiintoisempia yrityksiä ja asioita.Kaikin puolin messu vierailu oli onnistunut ja toi vaihtelua normaaliin koulun penkillä istumiseen mikä oli hyvä ja vapauttava kokemus. Esittelijät osasivat osa-alueensa ja kaikki sujui mallikkaasti loppupeleissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti